Telefon: 0727325263 contact@inchiriere-prb-nacela.ro

Timpul este o resursa foarte pretioasa a zilelor noastre si trebuie folosit cat mai eficient. Cand vine vorba despre lucrarile la inaltime, timpul de lucru se mareste considerabil. In plus, riscul accidentarilor pentru personalul de interventie devine destul de mare.

Din fericire, tehnologia vine din nou in ajutorul nostru si ne ajuta sa ne optimizam durata de lucru. Metodele clasice, riscante, scumpe si de cele mai multe ori insuficiente pentru accesul la inaltimi de peste 3 metri, precum schela sau scara sunt acum inlocuite cu succes de nacele.

Nacela este o platforma de lucru aerian, care permite ridicarea si stationarea la o anumita inaltime a unui sau mai multor lucratori. Nacela a fost folosita in general in constructii, inginerie de plante, industrii. Insa, de eficienta lor au inceput sa se bucure si persoanele fizice care au diverse interventii in zone greu accesibile, pentru schimbari de burlane, cosuri, acoperisuri sau chiar pentru toaletarea pomilor.

Nacela sau PRB cu brat telescopic are avantajul de a se roti 360 de grade permitand accesul usor si in siguranta al personalului chiar si in zone mai dificile.

Nacela sau PRB este sustinuta de un brat telescopic care o poate impinge in sus sau in  lateral.

De ce sa alegi serviciile de inchirieri nacele?

Datorita eficientei lucrului cu ajutorul unei nacele cererea pentru aceste utilaje a crescut foarte mult in ultimii ani. Totusi, costurile de achizitie, intretinere si autorizare pentru siguranta sunt destul de mari si nu sunt justificate decat in cazul folosirii lor zilnic.

Serviciile de inchirieri nacele ofera acum posibilitatea folosirii acestor utilaje si pentru lucrarile ocazionale.

Avantaje inchirieri nacele

Nacela ofera acces in locuri dificile

Cu ajutorul bratului ridicator si diverselor tipuri de rotire ale nacelei, aceasta iti ofera acces usor chiar si peste obstacole sau la zone fara suprafete plane precum acoperisurile abrupte.

Nacela ofera siguranta

Suprfata plana si foarte stabila permite interventia specialistilor cu usurinta si fara riscuri de accidentare. Nacela este prevazuta cu sisteme de siguranta avansate.

Nacela ofera cel mai bun raport calitate – pret

Montarea unei schele sau folosirea mijloacelor nesigure de lucru la inaltime inseamna timp consumat. Nacela se ridica rapid si sustine mai multe persoane pe platforma in siguranta maxima.

Echipa Inchriere PRB Nacela iti ofera acces usor la lucrarile tale, la preturi avantajoase.

Rata de satisfactie a clientilor nostril este de 100%.

Ai nevoie de detalii despre serviciile de inchirieri nacele?

Suna-ne la numarul de telefon: Tel: 0727325263

Echipa Inchriere PRB Nacela iti ofera acces usor la lucrarile tale, la preturi avantajoase.

Rata de satisfactie a clientilor nostril este de 100%.

Ai nevoie de detalii despre serviciile de inchirieri nacele?

Suna-ne la numarul de telefon: Tel: 0727325263